POHJAKERROS – G1-30

kohde: Kauppakeskus Dixi
Tila: POHJAKERROS, 5 m²
Osoite: Ratatie 11 Vantaa
Kohteen logo

Kiinnostuitko tästä tilasta?

Jos tämä tila saattaisi sopia toimintaanne, otathan meihin yhteyttä! Tilan vuoraus on helppoa ja nopeaa. Vuokraajamme huolehtivat siitä, että tila on mahdollisimman nopeasti käytössä. Voit tutustua tilan vuokraamisen vaiheisiin tarkemmin tästä. Myös usein kysytyistä kysymyksistä löydät helposti lisätietoa vuokraamisesta. Jos haluat vertailla tiloja, voit lisätä tilan toivelistalle muistiin.

Tiedot

Pinta-ala:5 m²
Kerros:POHJAKERROS
Rakennus:Kauppakeskus Dixi
Vapautuminen:Vapaa
Tilatyyppi:
Huoneistotunniste:5549RAT11G1-30

Tarvitsetko tilan, jossa on otettu huomioon juuri sinun liiketoimintasi erityispiirteet? Toteutamme räätälöityjä  tilaratkaisuja kaikkiin tilatyyppeihin!

Kohteen sijainti

Kohteen esittely

Kauppakeskus Dixi sijaitsee yhdellä Suomen vilkkaimmista asemapaikoista, Tikkurilan juna-aseman yhteydessä. Aseman läpi kulkee vuosittain noin 12 miljoonaa matkustajaa, ja vuoteen 2025 mennessä matkustajien määrän ennustetaan nousevan 16 miljoonaan. Kauppakeskus tarjoaa helppoa ja nopeaa asiointia niin alueella asuville ja työskenteleville, kuin juna- ja bussimatkustajillekin. Dixistä löydät päivittäistavarakaupat, erikoisliikkeet ja laajan kahvila- sekä ravintolatarjonnan. Parturi-kampaamoiden ja optikoiden lisäksi kauppakeskuksessa palvelee lääkäriasema ja kuntosali. Dixin yhteydessä sijaitsevassa Office Centerissä sijaitsee myös mm. Vantaan kaupungin sekä Itä-Uudenmaan poliisin palvelupisteet. Kauppakeskus on rakennettu kahdessa vaiheessa, joista ensimmäinen valmistui 2015 ja toinen kaksi vuotta myöhemmin 2017. Ensimmäisen osan alapuolella katutasossa sijaitsee linja-autoterminaali, jonka päällä on itse kauppakeskus sekä toimistotorni. Uudessa, 10-kerroksisessa osassa on liiketilaa kolmessa alimmassa kerroksessa, ja siitä ylöspäin viisi seuraavaa tasoa ovat toimistoja. Kauppakeskukselle on myönnetty BREEAM-ympäristösertifikaatti arvosanalla Very Good/Good.

Kohteen perustiedot

Valmistumisvuosi:2015
Kohteen koko:17 000 m²
Kaavamerkintä:K, Liike- ja toimistorakennusten korttelialue
Lämmitys:Kaukolämpö
Rakennus suojeltu:Ei

Kohteen vastuullisuus

Energialuokka:C
Vihreä kaukolämpö:Kyllä
Vihreä kiinteistösähkö:Kyllä

Kohteen tekniset ominaisuudet

Esteetön (pääosin)Kyllä
HenkilöhissiKyllä
IlmastointiKyllä
KampaamoKyllä
LastauslaituriKyllä
TavarahissiKyllä
PolkupyörävarastoKyllä

Kohteen palveluita

KampaamoKampaamo
LounasravintolaLounasravintola
Vuokrattavat kokoustilatVuokrattavat kokoustilat
Yhteiset sosiaalitilatYhteiset sosiaalitilat
Loading...

Julkisen liikenteen saavutettavuus

Bussipysäkki1 minJuna-asema1 minLentoasema10 min
Sinun tuleva tilasiSinun tuleva tilasi
Sinun tuleva tilasiSinun tuleva tilasi