3.KERROS – F3-11

kohde: Kauppakeskus Entresse
Tila: 3.KERROS, 24 m²
Osoite: Siltakatu 11 Espoo
Kohteen logo

Kiinnostuitko tästä tilasta?

Jos tämä tila saattaisi sopia toimintaanne, otathan meihin yhteyttä! Tilan vuoraus on helppoa ja nopeaa. Vuokraajamme huolehtivat siitä, että tila on mahdollisimman nopeasti käytössä. Voit tutustua tilan vuokraamisen vaiheisiin tarkemmin tästä. Myös usein kysytyistä kysymyksistä löydät helposti lisätietoa vuokraamisesta. Jos haluat vertailla tiloja, voit lisätä tilan toivelistalle muistiin.

Tiedot

Pinta-ala:24 m²
Kerros:3.KERROS
Rakennus:Entresse
Vapautuminen:Vapaa
Tilatyyppi:
Huoneistotunniste:5559MF_5559F3-11

Tarvitsetko tilan, jossa on otettu huomioon juuri sinun liiketoimintasi erityispiirteet? Toteutamme räätälöityjä  tilaratkaisuja kaikkiin tilatyyppeihin!

Kohteen sijainti

Kohteen esittely

Kaunis lasiseinäinen kauppakeskus sijaitsee Espoon keskuksessa, aivan Espoon rautatieaseman vieressä. Erinomainen sijainti takaa loistavat puitteet liiketoiminnalle. Kiinteistössä on vuokrattavana erikokoisia toimitiloja erilaisiin tarpeisiin. Entressestä löydät lähes 40 liikettä ja palvelua, jotka tarjoavat ratkaisuja pukeutumiseen, kauneuteen ja hyvinvointiin. Lisäksi kauppakeskuksen yhteydessä sijaitsevat S-Market, Entressen kirjasto sekä Espoon kaupungin arkisto ja kirjaamo. Entressessä sijaitsevien palveluiden lisäksi lähialueelta löytyy laaja valikoima erilaisia palveluita, kuten terveysasema, päivittäistavarakauppoja sekä viereisen kauppakeskuksen monipuoliset palvelut. Kauppakeskus Entresseen on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Bussipysäkit sijaitsevat kauppakeskuksen vieressä ja juna-asemalle kävelee muutamassa minuutissa. Entressen pysäköintihallissa on kolmen tunnin maksuton pysäköinti.

Kohteen perustiedot

Valmistumisvuosi:2008
Kohteen koko:31 300 m²
Kaavamerkintä:K
Lämmitys:Kaukolämpö
Rakennus suojeltu:Ei

Kohteen vastuullisuus

Energialuokka:C
Vihreä kaukolämpö:Kyllä
Vihreä kiinteistösähkö:Kyllä

Kohteen tekniset ominaisuudet

HenkilöhissiKyllä
KampaamoKyllä
LastauslaituriKyllä

Kohteen palveluita

KampaamoKampaamo
LounasravintolaLounasravintola
Yleisiä työskentelytilojaYleisiä työskentelytiloja
Loading...

Julkisen liikenteen saavutettavuus

Bussipysäkki1 minJuna-asema5 minLentoasema23 min
Sinun tuleva tilasiSinun tuleva tilasi
Sinun tuleva tilasiSinun tuleva tilasi