POHJAKERROS – B1-51

kohde: Kauppakeskus Kivis
Tila: POHJAKERROS, 3 m²
Osoite: Vantaankoskentie 69 Vantaa
Kohteen logo

Kiinnostuitko tästä tilasta?

Jos tämä tila saattaisi sopia toimintaanne, otathan meihin yhteyttä! Tilan vuoraus on helppoa ja nopeaa. Vuokraajamme huolehtivat siitä, että tila on mahdollisimman nopeasti käytössä. Voit tutustua tilan vuokraamisen vaiheisiin tarkemmin tästä. Myös usein kysytyistä kysymyksistä löydät helposti lisätietoa vuokraamisesta. Jos haluat vertailla tiloja, voit lisätä tilan toivelistalle muistiin.

Tiedot

Pinta-ala:3 m²
Kerros:POHJAKERROS
Rakennus:Kivistön lähipalvelukeskus rakennus
Vapautuminen:Rakenteilla
Tilatyyppi:
Huoneistotunniste:5557MF_5557B1-51

Tarvitsetko tilan, jossa on otettu huomioon juuri sinun liiketoimintasi erityispiirteet? Toteutamme räätälöityjä  tilaratkaisuja kaikkiin tilatyyppeihin!

Kohteen sijainti

Kohteen esittely

Kauppakeskus Kivis rakentuu parhaillaan Hämeenlinnan väylän varteen, Kivistön juna-aseman ja bussiterminaalin yhteyteen. Kauppakeskus tulee sijaitsemaan julkisen ja kevyenliikenteen yhteyksien solmukohdassa tuoden palvelut helposti saavutettavaksi saman kivijalan päälle. Kauppakeskuksen alueella asuu tällä hetkellä yli 17 000 asukasta ja asukasluvun ennustetaan edelleen kasvavan. Alueella on tällä hetkellä hyvin vähän palveluita, joten Kivis tuo valmistuessaan odotetun liike- ja palvelukeskittymän vastaamaan lähiasukkaiden arjen tarpeisiin. Kauppakeskuksessa tulevat palvelemaan päivittäistavarakauppojen, kuten Lidl ja S-market ohella mm. terveysasema ja kuntokeskus sekä Vantaan kaupungin kaupunkikulttuurin tilat sisältäen kirjaston ja nuorisotilat. Kauppakeskuksen ravintolat ja kahvilat luovat arjen kohtaamispaikkoja sekä palvelevat matkan varrella nopean asioinnin tarpeissa. Lähipalvelukeskuksena Kivis tulee olemaan tärkeä osa myös Kivistön kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisyys otetaankin huomioon kauppakeskuksen elinkaaren eri vaiheissa.

Kohteen perustiedot

Valmistumisvuosi:2023
Kohteen koko:24 700 m²
Kaavamerkintä:C Keskustatoimintojen korttelialue
Rakennus suojeltu:Ei

Kohteen tekniset ominaisuudet

HenkilöhissiKyllä
LastauslaituriKyllä
TavarahissiKyllä
PolkupyörävarastoKyllä

Kohteen palveluita

KuntosaliKuntosali
VartiointipalveluVartiointipalvelu
Yhteiset sosiaalitilatYhteiset sosiaalitilat
Yleisiä työskentelytilojaYleisiä työskentelytiloja
Loading...

Julkisen liikenteen saavutettavuus

Bussipysäkki1 minJuna-asema2 minLentoasema15 min
Sinun tuleva tilasiSinun tuleva tilasi
Sinun tuleva tilasiSinun tuleva tilasi