ALAKELLARI – B2-08

kohde: Malminkatu 34, Kamppi
Tila: ALAKELLARI, 50 m²
Osoite: Malminkatu 34 Helsinki
Kohteen logo

Kiinnostuitko tästä tilasta?

Jos tämä tila saattaisi sopia toimintaanne, otathan meihin yhteyttä! Tilan vuoraus on helppoa ja nopeaa. Vuokraajamme huolehtivat siitä, että tila on mahdollisimman nopeasti käytössä. Voit tutustua tilan vuokraamisen vaiheisiin tarkemmin tästä. Myös usein kysytyistä kysymyksistä löydät helposti lisätietoa vuokraamisesta. Jos haluat vertailla tiloja, voit lisätä tilan toivelistalle muistiin.

Tiedot

Pinta-ala:50 m²
Kerros:ALAKELLARI
Rakennus:Kiinteistö Oy Malminkatu 34
Vapautuminen:Vapaa
Tilatyyppi:
Huoneistotunniste:5555MF_5555B2-08

Tarvitsetko tilan, jossa on otettu huomioon juuri sinun liiketoimintasi erityispiirteet? Toteutamme räätälöityjä  tilaratkaisuja kaikkiin tilatyyppeihin!

Kohteen sijainti

Kohteen esittely

Malminkatu 34 sijaitsee helposti saavutettavalla paikalla vain kivenheiton päässä Helsingin keskustan vilkkaasta palvelukeskittymästä. Tästä vuonna 2009 peruskorjatusta kiinteistöstä löydät modernit, muuntojoustavat toimitilat monen kokoiselle yritykselle. Malminkatu 34:n vuokralaisille on tarjolla erilaisia palveluita liiketoiminnan tueksi. Kiinteistön kellarikerroksesta on vuokralaisten mahdollista erikseen vuokrata varastotilaa. Työmatkapyöräilijöille löytyy pyöräpaikoitus kiinteistön pihalta ja hyvät sosiaalitilat kellarikerroksesta. Omalla autolla kulkeville on tarjolla vuokrattavia, lämpimiä pysäköintipaikkoja kiinteistön omasta autohallista sekä sisäpihalta. Kaikki keskustan palvelut löytyvät kävelyetäisyyden päästä ja yli sadan liikkeen Kauppakeskus Kamppi palvelee aivan kulman takana. Lähistön kattava ravintolavalikoima tarjoaa monipuoliset lounasvaihtoehdot viikon jokaiselle päivälle. Keskeinen sijainti Kampin kaupunginosassa mahdollistaa myös sujuvat työmatkat joka suunnasta, kuljetpa sitten omalla autolla, julkisilla kulkuneuvoilla tai pyörällä.

Kohteen perustiedot

Peruskorjausvuosi:2009
Valmistumisvuosi:1971
Kohteen koko:7 900 m²
Kaavamerkintä:AL
Lämmitys:Kaukolämpö
Rakennus suojeltu:Ei

Kohteen vastuullisuus

Energialuokka:D
Vihreä kiinteistösähkö:Kyllä

Kohteen tekniset ominaisuudet

Esteetön (pääosin)Kyllä
HenkilöhissiKyllä
IlmastointiKyllä

Kohteen palveluita

AulapalveluAulapalvelu
AulapalveluautomaattiAulapalveluautomaatti
SaunaosastoSaunaosasto
Yhteiset sosiaalitilatYhteiset sosiaalitilat
Loading...

Julkisen liikenteen saavutettavuus

Metroasema5 minBussipysäkki5 minJuna-asema12 minRaitiovaunu5 min
Sinun tuleva tilasiSinun tuleva tilasi
Sinun tuleva tilasiSinun tuleva tilasi