eQ Toimitilojen vuokraustoiminnan johtaminen

eQ Toimitilat on yksi Suomen suurimpia kiinteistönomistajia. Meillä on kohteita käytännössä kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa painottuen pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle. Voit myös katsoa kaikki kohteemme kartalta.

Jokaisella kiinteistökohteella on kyseisen kohteen hyvin tunteva vuokrausvastaava. Vuokrausvastaava on aina paras kontakti, kun puhutaan tietystä kiinteistökohteesta. Vuokrausvastaavan yhteystiedot löydät kohteittain helpoiten käyttämällä alla olevaa kohteen yhteystietohakua.

Hae etsimäsi kohde kirjoittamalla sen nimi hakukenttään

Kiinteistön osoite tai nimi

Vuokrauksen ammattilaiset palveluksessasi!

Tämä eQ Haku -palvelu on kehitetty auttamaan sekä tiloja etsiviä yrityksiä että nykyisiä vuokralaisasiakkaitamme mahdollisimman tehokkaasti. Yksittäiset tilat tuntee kuitenkin aina parhaiten vuokrauksen ammattilaisemme. Jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin jokaisen omistamamme kiinteistökohteen osalta, käytämme vuokrauksen ammattilaisia yhteistyökumppaneinamme. Tällä hetkellä teemme tiivistä yhteistyötä mm. Newsecin ja Avanto Propertytiimin kanssa.

Vuokraustoiminnan johtaminen

Asiakasyrityksiämme, joilla on lukuisia toimipisteitä eQ Toimitilojen eri kohteissa, palvelee vuokrausvastaavien lisäksi usein myös eQ Toimitilojen muut henkilöt laajemmissa toimitilaverkostoasioissa.

eQ Toimitilojen vuokraustoimintaa johtaa Katja Holmström.

Puhelin: 050 524 8345
e-mail: katja.holmstrom@eq.fi 

Ota yhteyttä!

Vuokraustiimimme palvelee sinua mielellään. Jätäthän yhteystietosi tämän lomakkeen kautta, jos asiasi ei koske tiettyä kiinteistökohdetta:

Parasta palvelua, aidosti lähelläParasta palvelua, aidosti lähellä
Parasta palvelua, aidosti lähelläParasta palvelua, aidosti lähellä