Kiinteistöjen ammattimainen hallinnointi

Kiinteistöjemme ammattimainen hallinnointi takaa, että on aina joku, jonka kanssa voit keskustella tiloihinne liittyvistä tarpeista ja toiveista.

Kiinteistöjen hallinnointi - vuokralaistemme näkökulmasta*

  • Kohteen ammattimainen ylläpito sisältyy vuokraan!

  • Jokaisella kohteella on kohteesta vastaava kiinteistöpäällikkö.

  • Jokaista kiinteistöä huolletaan ja korjataan ammattimaisen suunnittelun mukaisesti oikea-aikaisesti ja laadukkaasti.

  • Jokaiseen kohteeseen tehdään vähintään kerran vuodessa erillinen tarkastus kohteen kunnosta.

  • Yllättäviin vahinkoihin reagoidaan nopeasti.

  • Kaikki kiinteistönhoidon palvelut kilpailutetaan säännöllisesti varmistaen, että kiinteistöjä hallinnoidaan aina kulloinkin oikealla hinta-laatusuhteella.

*Kiinteistöjen hallinnoinnin kustannus sovitaan osana vuokrasopimusta ja yleensä se veloitetaan vuokralaisasiakkailta ns. ylläpitovuokrana. Tietyissä tilanteissa ylläpidon kustannus voi sisältyä sovittuun vuokraan tai se voidaan veloittaa toteuman perusteella.

Kiinteistöjemme hallinnointia hoitaa Newsec

Newsec on Suomen suurin kiinteistöjen ylläpitoon keskittynyt yritys. Tiiviissä yhteistyössä Newsec:n kanssa varmistamme ensiluokkaisen kiinteistöjemme hallinnoinnin.

Jokaisesta kohteesta vastaa kiinteistöpäällikkö

eQ Toimitilat on täyden palvelun kiinteistöomistaja, jonka ammattilaiset huolehtivat kiinteistöistä kaikilla tavoilla, jotta vuokralaistemme ei tarvitse murehtia mistään turhasta.

Meiltä et vuokraa vain toimitiloja, vaan niiden takana on aina kohteesta vastaava ihminen, jonka kanssa voit keskustella toimitiloistasi. Jokaiselle kohteellemme on nimetty kiinteistöpäällikkö, joka vastaa kyseisestä kohteesta. Alta voit vilkaista kunkin kohteemme kiinteistöpäällikön.

Vuokrasopimuksiimme sisältyy palveluna aina kiinteistöjen ylläpidon hallinnointi.* Tällä tavoin varmistamme, että vuokralaisillamme on aina joku, jonka kanssa voit keskustella kiinteistöön liittyvistä tarpeista ja toiveista. Ja jos vikoja ilmenee, voit soittaa meille ja ammattilaisemme hoitavat asiat kuntoon.

*Kiinteistökohteiden osalta, jotka vuokralainen vuokraa kokonaan omaan toimintaansa, voimme myös sopia vuokralaisen niin tahtoessa, että vuokralainen itse pitkälti hoitaa kiinteistön ylläpidon tehtäviä, mikäli vuokralaisella on esimerkiksi tähän sopivaa omaa organisaatiota tai yhteistyökumppaneita.

Luomme tilaa onnistumiselleLuomme tilaa onnistumiselle
Luomme tilaa onnistumiselleLuomme tilaa onnistumiselle