Oivat kaupunkikodit

Kohteen logo

Oivat Kaupunkikodit on niille, jotka kaipaavat huoletonta, helppoa ja viihtyisää asumista. Tarjoamme moderneja vuokra-asuntoja parhailta paikoilta suurimmista kaupungeista.

Suomen oivimmat neliöt

Olemme erikoistuneet kodikkaaseen vuokra-asumiseen. Toteutamme uudisrakennuksina laadukkaita koteja pääasiassa Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle ja lähikaupunkeihin sekä Turkuun ja Tampereelle.

Tavoitteenamme on, että kodeissamme viihdytään vuokralla elämäntilanteesta riippuen joko pienen hetken tai vuosikymmeniä. Meillä on asuntoja yksiöistä tehokkaisiin 3-4h perheasuntohin.

Oivat Kaupunkikodit KY on puhtaasti suomalainen vastuulliseen vuokra-asumiseen erikoistunut rahasto, jota hallinnoi Oivat Kaupunkikodit hallinnointiyhtiö. Keskitymme ainoastaan suomalaisiin uusiin vuokra-asuntoihin Suomen suurimmissa kaupunkikeskittymissä ja teemme yhteistyötä mm. Suomen suurimpien rakennusliikkeiden kanssa.

Kaikkien kotiemme vuokrausta ja ylläpitoa hoitaa Suomen suurimpiin lukeutuva vuokra-asuntoihin keskittynyt Kodisto, joka on Newsec:n vuokra-asumisen palvelu.

Arvostamme oivaa vuokraasumista jotta sinäkin voit arvostaa sitä. Me näemme, että vuokra-asumisen pitäisi olla ihan yhtä hyvää kuin omistusasumisen, jopa parempaa ja helpompaa.

Oivat edut ja palvelut

Nopeat sähköiset palvelut

Vuokrasopimuksen tekeminen ja kaikki muutkin asumisen palvelut hoituvat kätevästi sähköisesti netissä. Saunavuoron varaus ja maksukin onnistuu kännykällä. Haluamme, että asuminen meillä on helppoa ja vaivatonta.

Oiva vaihtotakuu

Kun elämäntilanteet muuttuvat, voit vaihtaa mihin tahansa toiseen vapaana olevaan Oivat Kaupunkikodit -asuntoon kesken kuukaudenkin ilman irtisanomisaikoja. Asunto voi olla isompi, pienempi tai eri kaupungissa.

Vauhdikas netti

Me olemme puolestasi varmistaneet, että kodissasi on aina nopea nettiyhteys käytettävissä! Kaikissa kodeissamme on tavallista nettiä jopa 5 kertaa nopeampi nettiyhteys (50/10 Mbps) – ilman lisähintaa!

Joustavuus vuokraehdoissa

Oiva Vaihtotakuu on loistava esimerkki siitä, miten joustavaa vuokra-asuminen meillä on. Lisäksi meille voi aina muuttaa lemmikkien kanssa! Tarkemmat ehdot määritellään vuokrasopimuksessa.

Oiva keittiö

Moderni ja toimiva keittiö on tärkeä osa kaikkia asuntojamme, ja kaikissa asunnoissamme on astianpesukone! Haluamme tältäkin osin, että asuminen meillä on helppoa.

Oivat asuintalot

Meillä asut aina modernissa kaupunkikodissa, joka on uusimpien laatustandardien mukaisesti rakennettu, tunnettujen suurien rakennusliikkeiden toimesta! Rakentamisessa noudatetaan tiukkoja vastuullisuusohjeistuksia, ja valvomme rakennustyömaita oman laatustandardimme mukaisesti.

Ekologista energiaa

Kaikki asuinrakennuksiemme käyttämä sähkö on ns. vihreää sähköä. Toivomme, että vuokralaisena valitset myös vihreän sähkön. Asuinrakennuksien sähköllä, eli ns. kiinteistösähköllä, toimii esimerkiksi kiinteistön kaikki talotekniikka ja yleinen valaistus.

Samalla rahalla enemmän

Kotimme on taitavasti suunniteltu siten, että saat samalla rahalla enemmän: turhia neliöitä on vältetty ja asuntopohjat on tehty tehokkaiksi.

Oivat yhteistilat

Oman kotisi lisäksi meillä asuminen tarkoittaa, että Sinulla on käytössä oivat yhteistilat. Useissa taloissamme on mm. moderni saunaosasto tai yksityiskäyttöön varattavissa oleva kerhohuone, normaalien irtainvarastojen, pyöräsuojien jne. lisäksi.

Alueen keskipisteessä

Kotiemme sijainti on aina kaupunginosan oivallisimmassa sijainnissa, jossa luonto ja ulkoilumahdollisuudet ovat lähellä, mutta tarvittavat lähipalvelut löytyvät vierestä ja kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Täydellinen yhdistelmä, mielestämme.

Nopea yhteys kaupungin keskustaan

Me olemme valinneet kotiemme sijainnit siten, että sieltä on aina nopea ja toimiva joukkoliikenneyhteys kaupungin keskustaan. Helpotamme sinun valintaa missä asua – olemme valinneet parhaat paikat jo Sinulle.

Usein kysyttyä asuntovuokrauksesta

Suomen oivimmat neliötSuomen oivimmat neliöt
Suomen oivimmat neliötSuomen oivimmat neliöt