Asiakkuuteni eQ Toimitiloilla

Palvelemme ilolla kaikkia vuokralaisasiakkaitamme! Valitsethan alta tarpeidesi mukaisen vaihtoehdon.

Aina tarpeisiin sopivat toimitilat!

eQ Toimitilojen vuokralaisasiakkaina on sekä yksittäisten toimitilojen käyttäjiä että asiakkaita, joilla on lukuisia toimitiloja ympäri Suomen. Haluamme olla auttamassa asiakkaitamme siinä, että toimitilat vastaavat aina heidän kulloisiakin tarpeitaan. Avustamme mieluusti myös nykyisiä asiakkaitamme uusien toimitilojen löytämisessä liiketoiminnan kasvaessa. Yksittäisen toimitilan asioissa osaamme palvella parhaiten, kun olet suoraan yhteydessä kohdekohtaisesti kiinteistökohteen vuokrausvastaavaan. Nykyiseen vuokrasopimukseen liittyviä asioita voit hoitaa helposti tällä sivustolla.

Jokaiselle kohteistamme on nimetty oma vuokrausvastaava, joka osaa parhaiten palvella nimenomaan tietyn kiinteistökohteen vuokraukseen liittyvissä asioissa. Hae tästä yksittäisen kohteen yhteystiedot:

Kiinteistön osoite tai nimi
Vuokrasopimukseen liittyvät muutokset

Tarvitseeko sinun muuttaa nykyistä vuokrasopimustasi tai päivittää sen tietoja? Vuokrasopimukseen liittyvät muutokset, kuten yhteystietojen muutokset, toimitilan alivuokrauksen, ilmoituksen yritysjärjestelyistä ja pyynnön vuokranmaksun muutoksesta teet kätevästi täyttämällä lomakkeen.

Vuokrasopimuksen irtisanominen

Tarvitseeko sinun irtisanoa vuokrasopimuksesi? Toistaiseksi voimassa olevan vuokrasuhteen voit irtisanoa tällä lomakkeella.

Lähetä sähköpostia!

Jos et tiedä mitä kohdetta asia koskee, voit olla yhteydessä meihin sähköpostilla: asiakaspalvelu@eqhaku.fi. Vastaamme kaikkiin vuokrasuhteeseesi liittyviin kysymyksiin!