Kiinteistökehittäminen

Lähde yhdessä asiantuntijoidemme kanssa kehittämään ideastasi unelmien toimitilat, jotka täyttävät vaativimmatkin toiveesi!

Asiakkaiden tarpeiden mukaista rakennuksien kehittämistä

Välillä pelkkä tilojen räätälöinti ei riitä, vaan asiakkaillamme ilmenee tarve luoda jotain uutta!

Meiltä löytyy kiinteistökehittämisen rautaista osaamista, joka mahdollistaa toteuttaa vaativimmatkin toimitilatarpeet. Tarjoamme osaamistamme sekä uusille että nykyisille vuokralaisasiakkaillemme.

Kiinteistökehittämisellä tarkoitetaan mm.  kokonaan uuden rakennuksen suunnittelua ja rakennuttamista tai vanhan kiinteistön täydellistä saneerausta palvelemaan uusia liiketoiminnan tarpeita. Kaikki lähtee siitä, että kehitämme asiakkaan tarpeiden mukaiset tilat.

 

eQ Toimitilojen kiinteistökehittäminen

Tiimimme tutkii jatkuvasti erilaisia kiinteistökehityksen mahdollisuuksia sekä olemassa olevissa kohteissamme että uusissa kohteissa. Käymme mieluusti asiakkaidemme kanssa keskustelua muuttuvista tilatarpeista ja niiden ratkaisuista. Teemme myös laajasti yhteistyötä muiden kiinteistökehittämisen toimijoiden kanssa.

Parhaiten uusien tai saneerattavien tilojen toimivuuteen ja sisältöön pääsee vaikuttamaan, kun asiakas on prosessissa mukana mahdollisimman aikaisesta vaiheesta lähtien. Kannustamme siis olemaan meihin yhteydessä heti, kun idea liiketoiminnalle tarvittavien toimitilojen kehittämisestä herää!

Kaikessa kiinteistökehittämisessämme vahvana ohjaavana tekijänä on vastuullinen rakentaminen ja ympäristön mahdollisimman vähäinen kuormittaminen. Lue tästä lisää vastuullisesta toiminnastamme.

 

Tapamme toimia

Meiltä saat käyttöösi asiantuntijat, joiden kanssa ideaa lähdetään kehittämään askel askeleelta taloudelliset reunaehdot huomioiden. Haluamme unelmoida aina paremmista ja toimivammista toimitiloista, mutta siitä huolimatta pitää kustannukset oikealla tasolla.

Uskallamme väittää, että meillä on yksi Suomen kokeneimmista kiinteistökehitystiimeistä. Teemme vuosittain paljon kiinteistökehittämistä monen eri sektorin kanssa. Vuosittainen kiinteistökehitysvoluumimme on viime vuosina ollut yli 100 miljoonaa euroa vuodessa. Kokemuksemme takaa sen, että saat juuri sen, mitä tarvitset.

Meidän kanssamme asiakassuhde ei suinkaan pääty rakennuttamis- tai saneerausvaiheeseen, vaan olemme vuokranantajana läsnä varmistamassa, että tilat todella toimivat yrityksellesi myös niiden valmistumisen jälkeen.

Näin kiinteistökehittäminen meillä etenee:

 • 1
  Asiakkaan tarve toimiville toimitiloille

  Kyseessä voi olla kokonaan uusien tilojen rakennuttaminen tai vanhojen täydellinen saneeraus.

 • 2
  Ota yhteyttä meihin ja kerro tarpeesi!

  Me autamme eteenpäin! Saat käyttöösi yhden Suomen kokeneimmista kiinteistökehitystiimeistä.

 • 3
  Alustava suunnittelu yhdessä ja kustannusten laskeminen

  Otamme mukaan tarvittavat suunnittelijat ja projektin vetäjät, jotka huolehtivat siitä, että alustava suunnittelu tehdään ammattimaisesti ja projektin kustannukset saadaan arvioitua tarkkaan.

 • 4
  Alustavat suunnitelmat valmiina – projekti lähtee käyntiin!

  Teemme sopimukset hankkeesta ja haemme tarvittavat viranomaisluvat tai tarvittaessa kaavamuutokset.

 • 5
  Sitten rakennetaan

  Valittu rakennusliike, eli urakoitsija, alkaa rakentaa tarkennettujen suunnitelmien mukaisesti uusia toimitiloja.

 • 6
  Tilat valmistuvat ja asiakas pääsee muuttamaan uusiin tiloihinsa!

  Hyvä ja ammattimainen suunnittelu ja tarpeiden määrittely johtaa parhaaseen lopputulokseen.

Tämä on yleiskuvaus ns. normaalista prosessista. Jokainen kiinteistökehityshanke on kuitenkin oma yksilönsä ja se räätälöidään aina kuhunkin tarpeeseen.

Kimmo Alaharju

Kiinteistöjohtaja

Sirpa Lamminluoto

Kiinteistökehitysjohtaja

Luomme tilaa onnistumiselleLuomme tilaa onnistumiselle
Luomme tilaa onnistumiselleLuomme tilaa onnistumiselle