Sopiva toimitila!

Uudet toimitilat? eQ Haku auttaa löytämään juuri sopivat!

Mikä on eQ Haku?

Me toivomme, että yritykselläsi on aina liiketoimintaa tukevat, toimivat sekä tietenkin turvalliset ja terveelliset tilat.

Kun liiketoiminnan tarpeet muuttuvat, on usein myös tarpeen muuttaa, laajentaa tai pienentää toimitiloja. Me haluamme auttaa nimenomaan tässä!

eQ Haku on eQ Toimitilojen nettipalvelu, jossa on esillä suurin osa juuri tällä hetkellä eQ Toimitiloilla vuokrattavissa olevista tiloista. eQ Haku -nettipalveluun yhdistyy laaja vuokraajiemme verkosto, josta löytyy lukuisia kiinteistöalan ammattilaisia valmiina palvelemaan yrityksenne tilatarpeita!

Mitä eQ Haku tarjoaa?

eQ Haku paitsi mahdollistaa  uusien tilojen löytämisen, myös antaa ideoita siitä, millaisia tiloja tällä hetkellä on tarjolla sekä yleisesti siitä, miten tilavuokrausprojekti etenee. Nykyisille asiakkaillemme eQ Haku on myös yhteydenottokanava suoraan oikeaan henkilöön kaikissa toimitiloja koskevissa kysymyksissä.

Usein varsinkin isommat tilavuokraukset ovat laajoja projekteja, joihin tarvitaan monen asiantuntijan työpanosta, jotta täydellinen yhtälö löytyy. Voit olla vakuuttunut, että me tarjoamme yhden Suomen parhaista asiantuntijakokoonpanoista.

Jos siis eQ Hausta ei suoraan löydy täydellistä tilaa, ole suoraan yhteydessä tai jätä vinkki meille, jotta osaamme olla yhteydessä ja auttaa. Kartoitetaan tilanne  yhdessä ja etsitään tai rakennetaan tarpeisiisi sopiva toimitila!

Näin vuokrausprosessi etenee:

 • 1
  Asiakkaan tarve toimitilojen muutokselle

  Yhteydenotto koskien tiettyä tilaa tai pyyntö olla yhteydessä. Toivomme asiakkaan indikoivan minkä tyyppistä toimitilaa yritys tarvitsee (esim. toimistotilaa, liiketilaa tms.).

 • 2
  eQ Toimitilojen vuokraaja ottaa asian hoidettavakseen

  Nimetty toimitilojen vuokraukseen erikoistunut vuokraajamme on yhteydessä. Kaikki vuokraajamme ovat oman osa-alueensa ehdottomia osaajia.

 • 3
  Tilatarpeiden kartoitus yhdessä vuokraajamme kanssa

  Puhelimitse, tapaamisella, Teamsillä tai mikä ikinä onkaan sinulle mieluisin tapa hoitaa alkukartoitus. Jos olet jo löytänyt sopivan tilan eQ Haun kautta, voimme hypätä suoraan seuraavaan kohtaan.

Tarpeisiisi taipuvat toimitilatTarpeisiisi taipuvat toimitilat
Tarpeisiisi taipuvat toimitilatTarpeisiisi taipuvat toimitilat