Räätälöidyt tilaratkaisut

Tila, joka on räätälöity liiketoimintasi erityispiirteet huomioiden.

Räätälöidyt toimitilat liiketoiminnan tarpeisiin

Tuntuuko, että sopivaa toimitilaa yrityksesi tarpeisiin ei löydy valmiina? Tiedämme tunteen!

Me haluamme vuokrata toimitiloja, jotka todella toimivat ja jotka vastaavat liiketoimintasi tarpeita niin kooltaan kuin ominaisuuksiltaankin. Uskallamme väittää, että eQ Toimitilojen asiantuntijoiden kanssa lähes kaikki tilaratkaisut onnistuvat ja vain taivas on rajana!

Toteutamme jatkuvasti räätälöityjä tilaratkaisuja kaikkiin tilatyyppeihin toimistoista ravintoloihin ja päiväkoteihin – emme sulje pois mitään toimitilatyyppiä.

Vinkki: Kiinteistömarkkinoilla räätälöidyistä tilaratkaisuista puhutaan myös nimellä vuokralaismuutostyöt tai englanniksi tenant improvement –työt, lyhennettynä TI-muutostyöt.

Mitä voimme tarjota?

Meille on kaikki kaikessa, että tiloissamme viihdytään. Viihtymisen perustana on, että tila vastaa aina käyttäjän tarpeita.

Kaikki lähtee hyvästä suunnittelusta. Asiakkaan toiveiden mukaisesti voimme käyttää esim. 3D-mallinnuksia, joiden avulla tilojen muutokset on helppo hahmottaa käytännön tasolla ja muutokset ovat helppoja tehdä oikeassa kohtaa suunnitteluvaihetta.

Räätälöinti- ja muutostyöt ulottuvat vähäisistä seinien maalauksista erittäin moniulotteisiin koko rakennuksen osan uudistamisiin ja uusien tilojen rakentamiseen. Tarvittava laajuus sovitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Ylpeydellä voimme luvata, että asiakkaanamme tiedät, mitä olet saamassa ja mihin hintaan.

Anna meidän huolehtia ja hoitaa tilat juuri sellaisiksi kuin liiketoimintanne tarvitsee!

Näin räätälöidyt tilaratkaisut toteutetaan:

 • 1
  Sopiva tila oikeassa osoitteessa on löytynyt!

  Sijaintia ei voi muuttaa, mutta melkein kaiken muun tilassa voi.

 • 2
  Asiakkaan toiveet tilalle

  Kaikki lähtee siitä, että uudelle tilalle saadaan oikeat tavoitteet ja ns. lähtötiedot. Avustamme mieluusti asiakasta tilatarpeiden määrittelyissä ja pystymme tarjoamaan valmiita ehdotuksia.

 • 3
  Alustava suunnittelu ja suunnitelmien läpikäynti

  Huolehdimme alustavien suunnitelmien tekemisen ja käymme niitä läpi asiakkaan tarpeiden mukaisesti arvioiden kustannuksia samalla.

 • 4
  Kustannusten laskenta, kun suunnitelmat ovat valmiit

  Suunnittelun valmistumisen jälkeen pystymme antamaan tarkan hinnan muutoksille. Meille on tärkeää, että asiakkaanamme tiedät aina mitä olet saamassa ja mihin hintaan.

 • 5
  Nimet paperiin – tai siis sähköiseen dokumenttiin

  Muutostöiden kustannusten varmistuttua sovimme aina miten ne huomioidaan vuokrasuhteessa. Kustannukset voidaan esimerkiksi sopia osaksi vuokraa tai veloittaa erikseen kerralla tai vuokrasuhteen aikana.

 • 6
  Rakennustyöt käyntiin

  Ammattimainen rakennuttajaverkostomme huolehtii tilojen rakentamisen valmiiksi sovitussa aikataulussa.

Haluatko lisätietoa?

Tarpeisiisi taipuvat toimitilatTarpeisiisi taipuvat toimitilat
Tarpeisiisi taipuvat toimitilatTarpeisiisi taipuvat toimitilat