Vastuullisuus

VastuullisuusstrategiaToimintatapammeYmpäristösertifiointi – BREEAMGRESB-arviointi

Olemme vastuullinen suunnannäyttäjä. Vastuullisuus tarkoittaa meille konkreettisia, mitattavia tavoitteita ja tekoja sekä toimintamme jatkuvaa parantamista. Tiedotamme ja raportoimme tavoitteidemme toteutumisesta läpinäkyvästi ja avoimesti.

Teoillamme on vaikutusta

  • 1
    Missiomme

    eQ Toimitiloja ohjaa vahva halu toimia vastuullisesti, olipa kyse sosiaalisesta, yhteiskunnallisesta tai ympäristövastuusta. Kehitämme toimintaamme näillä osa-alueilla jatkuvasti. Uskomme, että voimme esimerkillämme muuttaa suomalaista kiinteistökantaa ja -toimialaa aidosti vastuullisemmaksi.

  • 2
    Näin toteutamme missiotamme

    Vastuullisuuden toteuttaminen ja kehittäminen on eQ Toimitilojen kiinteistötiimin ja kaikkien yhteistyökumppaneidemme päivittäisen työn ytimessä. Lisäksi yrityksemme johdossa toimii erillinen vastuullisuusryhmä, joka seuraa säännöllisesti kiinteistöjemme vastuullisuuden kehitystä ja asettaa sille tavoitteita.

Miksi teoillamme on merkitystä

eQ Toimitilat on läsnä lähes kaikilla yhteiskunnan kiinteistösegmenteillä. Tarjoamme toimivat, turvalliset ja terveelliset toimitilat lukuisille yksityishenkilöille, yrityksille, kunnille, yhdistyksille, säätiöille, valtiolle ja vastaaville tilojen käyttäjille. Toimimme kiinteänä osana yhteiskuntaa.  Kaikki eQ Toimitilojen tilat ja kiinteistöt on suunniteltu palvelemaan niiden käyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Kehitämme kiinteistöjämme aina alueen ihmiset ja ympäristö huomioiden.

Kiinteistöjemme käyttäjiä

Vastuullisuusstrategia

Miten vastuullisuutta johdetaan eQ:lla

Vastuulliset toimintatavat