• Työympäristö
27.3.2023

Alberga Business Park – modernia toimitilaa Leppävaaran ytimessä

  • toimisto

Espoon Leppävaara on kasvattanut suosiotaan viime vuosina niin työn kuin asumisen ykköspaikkana. Vetovoimaisella alueella toimii myös yrityspuisto Alberga Business Park, joka tarjoaa laadukkaita ja yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvia toimitiloja. Monipuoliset palvelut, keskeinen sijainti ja tilojen joustavuus tekevät siitä houkuttelevan kodin kaikenkokoisille yrityksille.

Joustavat tilat mukautuvat yksilöllisiin tarpeisiin

Alberga Business Park on viidestä toimistorakennuksesta muodostuva moderni yrityspuisto Espoon Leppävaarassa. Yrityspuisto on suunniteltu joustavaksi ja laadukkaaksi toimistoympäristöksi, joka mukautuu yritysten yksilöllisiin tarpeisiin.  Tilat vaihtelevat muutamasta sadasta neliöstä aina tuhansiin neliöihin asti.

Muuntojoustavuus on yksi Albergan konseptin kulmakivistä, joten yrityksen kasvaessa tai tilatarpeiden muuttuessa ei muuttolaatikoita tarvitse pakata.

”Yrityksen tarpeet voivat muuttua nopeasti, joten Albergan tilat on suunniteltu skaalautuviksi ja muunneltaviksi tarpeen mukaan. Yritys voi esimerkiksi kasvaessaan toimia yhdessä kerroksessa kahdessa eri talossa”, kertoo eQ Kiinteistörahastojen kiinteistökehitysjohtaja Markus Salmela. 

Hyvin suunnitellut toimitilat voivat parhaimmillaan tukea yrityksen kasvua. ”Tilojen ei tule olla kasvun tai muutosten esteenä vaan pikemminkin niiden mahdollistaja. Albergassa tämä toteutuu erinomaisesti”, Salmela toteaa. 

Albergan toimitilat ovat myös kustannustehokkaita. Uusien vuokralaisten kanssa huomataan toistuvasti, että tilan tarve on usein oletettua pienempi. Yritykset voivat vuokrata kokoustiloja tarpeen mukaan sen sijaan, että he maksaisivat niistä jatkuvasti.

Monipuoliset palvelut helpottavat yrityksen arkea

Albergan monipuolinen palveluvalikoima on yksi sen suurimmista vahvuuksista. Yrityspuisto on suunniteltu niin, että vuokralaiset voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa ja jättää muut asiat talon huoleksi. Tämä vähentää yritysten hallinnollista taakkaa ja vapauttaa aikaa tärkeimpään, eli liiketoimintaan ja sen kehittämiseen.

Albergan vuokralaiset voivat hyödyntää yhteisiä tiloja, kuten edustavia aulatiloja, saunaosastoja ja kokoustiloja, mikä vähentää omien neliöiden tarvetta. Palvelut eivät myöskään rajoitu vain työpäivään, sillä Albergan naapurissa on esimerkiksi useita kuntosaleja, joten liikunnan yhdistäminen kiireiseenkin päivään onnistuu helposti. 

Albergan palvelukonseptiin kuuluu oma aulapalvelu, josta hyötyvät erityisesti pienet yritykset. Lisäksi kiinteistössä työskentelee operatiivisesta toiminnasta vastaava Business Park Manager, jonka puoleen voi kääntyä kaikissa kiinteistön liittyvissä käytännön asioissa.

Loistava sijainti Leppävaaran ytimessä

Erinomaisten palveluiden lisäksi Albergan vahvuus on sen saavutettavuus, olitpa sitten liikkeellä autolla, julkisilla kulkuvälineillä tai lihasvoimin. Yrityspuisto sijaitsee liikenteen solmukohdassa Kehä I:n varrella, joten sinne on erinomaiset kulkuyhteydet joka suunnasta.

Autolla saapuvat voivat jättää autonsa parkkiin Albergan omaan pysäköintihalliin, josta voi siirtyä kätevästi hissillä suoraan toimistoon. Pyöräilijöille on pyöräparkit sekä puku- ja suihkutilat. Vain lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee Leppävaaran asema, josta on erinomaiset bussi- ja junayhteydet eri suuntiin.

Leppävaaran alue kehittyy jatkuvasti, ja syksyllä 2023 valmistuvan Raide-Jokerin myötä liikenneyhteydet paranevat entisestään. Raide-Jokerin lähin pysäkki tulee aivan Albergan viereen, mikä tekee liikkumisesta yhä vaivattomampaa.

Albergan lähiympäristöstä löytyy myös kaikki tarpeellinen, sillä viereinen kauppakeskus Sello tarjoaa laajan valikoiman erilaisia palveluita ja liikkeitä.

Keskeinen sijainti on rekrytointivaltti

Loistava sijainti tuo yrityksille monia etuja. Se voi myös helpottaa yritysten rekrytointia.

Suur-Leppävaaran alue on kasvanut vauhdilla viime vuosina. ”Se on asukasmäärältään keskisuuren suomalaisen kaupungin kokoinen, mikä tekee siitä houkuttelevan paikan yrityksille. Leppävaaran vahvuus yritysten näkökulmasta on se, että alueella asuu paljon korkeasti koulutettua väestöä”, Salmela kertoo.  Yrityksen sijainti vaikuttaa paljon siihen, miten houkuttelevaksi työnantajaksi yritys koetaan. ”Keskeisellä sijainnilla on suuri merkitys rekrytoinnissa, sillä se antaa mahdollisuuden tavoittaa laajan joukon potentiaalisia työntekijöitä”, Salmela jatkaa.

Kiinnostuitko Alberga Business Parkista?

Löydät Albergan vapaana olevat toimitilat helposti sivun alalaidan linkeistä tai eQ Haun avulla.

Kolme syytä valita Alberga Business Park

  1. Joustavat tilat – Albergan tilat ovat skaalautuvia ja muunneltavia yrityksen kasvun ja tarpeiden mukaan, mikä tekee siitä ihanteellisen kodin niin pienille kuin suurille yrityksille.
  2. Erinomainen sijainti – Albergan sijainti Espoon Leppävaaran sydämessä on vertaansa vailla. Se on helposti saavutettavissa kaikilla kulkuvälineillä ilmansuunnasta riippumatta. Alueelta löytyy myös kaikki tarvittavat palvelut, mikä tekee siitä houkuttelevan paikan yrityksille. Keskeinen sijainti on myös rekrytointivaltti.
  3. Monipuoliset palvelut – Albergassa arki rullaa. Tarjolla on monia liiketoimintaa tukevia palveluja aulapalvelusta edustustiloihin, mitkä helpottavat yrityksen arkea. Tämä säästää myös vuokrakustannuksia, kun tiloja voidaan vuokrata vain tarpeen mukaan.