• Työympäristö
16.5.2024

Gate8 Business Park – valtaväylien sujuvin sijainti ja vetovoimainen palveluvalikoima

  • eQ Toimitilat

  • Toimistot

Suuri yrityspuisto mahdollistaa suuren määrän palveluita

Gate8 koostuu kahdeksasta Kehä III varrella sijaitsevasta kiinteistöstä. eQ Toimitilat omistaa niistä kaksi: Piano- ja Presto-talot. Nämä maalämmöllä lämpenevät, vastuulliset kiinteistöt toimivat kotina yli 40 yritykselle.

Joustaviksi suunniteltujen Piano- ja Presto-talojen jokainen kerros voidaan jakaa neljäksi eri toimistotilaksi, joiden koot vaihtelevat 80 neliöstä yli 800 neliöön asti.

Osaava ja tehokas tiimi ammattilaisia pitää huolen siitä, että kiinteistöissä kaikki toimii juuri niin kuin pitääkin: päivittäin paikan päältä löytyy niin business park manager, tekninen manageri, palvelupäällikkö kuin kaksi huoltomiestäkin. Siten vuokralaisyrityksille on aina tarjolla apua, jos sitä tarvitaan.

Myös Gate8:n tarjoamien palveluiden määrä on vertaansa vailla. Taloista löytyy muun muassa kaksi ravintolaa, joista toinen on juuri läpikäynyt perusteellisen uudistuksen. Piano-talon ravintolan uudistuksessa satsattiin erityisesti ravintolamaiseen tunnelmaan ja esillepanoon sekä laadukkaaseen, kekseliääseen ruokaan.

”Uusittu ravintolamme on enemmän ravintola kuin ruokala. Se vetää puoleensa syöjiä naapuritaloistakin, vaikka Jumbo ja sen palvelut ovat aivan tien toisella puolella”, kertoo kohteen Senior Business Park Manager Jutta Kamppi.

Gate8:sta löytyy aulapalvelu kolmesta aulasta. Yrityspuistosta löytyy myös toimistotarvikekauppa, jos kynät, kumit tai tulostuspaperit pääsevät loppumaan kesken.

Preston 7. kerroksessa sijaitsee erinomaisilla näköaloilla varusteltu kuntosali saunoineen ja suihkuineen. Kuntosali on kaikkien Gate8:n yritysten käytettävissä.

Lisäksi kaikille yrityspuiston asiakkaille on tarjolla esimerkiksi joogaa, hierontaa sekä parturi-kampaajan palveluita. Palvelutuottaja Coorin kautta taas voi tilata kaikkea pesulapalveluista laskujen skannaukseen ja assistenttipalveluihin.

15 minuutissa melkein minne vain pääkaupunkiseudulla

Gate8:n sijainti on erinomainen niin julkisilla kuin autolla liikkuville. Paikalle pääsee sujuvasti bussilla ja junalla Aviapoliksen asemalta. Autoilijoita ilahduttaa tieto siitä, että yrityspuisto sijaitsee valtaväylien solmukohdassa, juuri ruuhkien ulottumattomissa.

”Tänne saapuu miltei mistä päin vain helposti ja nopeasti. Liikenteellisesti Gate8 sijaitsee todella hyvässä kohtaa”, Kamppi kertoo.

”Kiinteistöjen sijainti on ihanteellinen esimerkiksi rakennusliikkeille, logistiikka-alan yrityksille tai liikkuvaa myyntityötä tekeville. Meiltä pääsee nopeasti singahtelemaan eri työmaille, kohteisiin tai vaikka omalle varastolle ilman, että joutuu istuskelemaan ruuhkissa”, Kamppi sanoo.

Myös pysäköinti on tehty Gate8:ssa helpoksi: paikkoja on lähes 1300, ja pysäköintioikeus perustuu automaattiseen rekisterikilven tunnistustekniikkaan.

Edustavat tilat lisäävät yrityksen vetovoimaa, räätälöitävyys takaa mieleisen lopputuloksen

Gate8:ssa tiedetään, että edustavat tilat lisäävät yritysten vetovoimaa. Siksi aulojen, yleisten tilojen ja neuvotteluhuoneiden houkuttelevuuteen ja näyttävyyteen on panostettu erityisesti.  Samasta syystä vuokrattavia neuvottelu- ja edustustiloja myös kehitetään jatkuvaksi ja päivitetään ajanmukaisiksi – viimeksi tänä vuonna.

”Me haluamme, että yritykset voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ­– me taas tarjoamme vetovoimaiset ja toimivat puitteet, joissa operoida”, Kamppi summaa.

Kaikki Preston ja Pianon toimitilat on tehty täysin muunneltaviksi ja tuunattaviksi.

”Meillä oikeastaan kaikki vessan ja keittiön paikkaa lukuun ottamatta on räätälöitävissä – ja itse asiassa sen keittiönkin voi siirtää”, Kamppi nauraa.

Räätälöitävyys yltää myös materiaalivalintoihin. Prestossa ja Pianossa lattiamateriaaliksi voi valita esimerkiksi vinyylilankun tai allergiaystävällisen tekstiilipalamaton. Myös brändivärinsä saa halutessaan heijastettua tilaan.

”Jotta sisustussuunnittelu olisi mahdollisimman helppoa, on meillä mallitilat, jotka auttavat hahmottamaan tilaa ja sen mahdollisuuksia. Showroomillamme taas on esillä kuratoitu peruspaletti eri materiaaleista, joita hypistellä”, Kamppi kertoo.

”Kaikki haluavat viihtyisän toimiston. Me pystymme auttamaan siinä ja helpottamaan valintojen tekemistä.”

Kiinnostuitko Gate8 Business Parkista? Löydät Gate8 Presto-talon vapaana olevat helposti täältä ja Piano-talon vapaat tilat tästä linkistä.