• Meistä
7.3.2023

Kumppanuuspäivä syvensi asiakaslähtöisyyttämme

  • eQToimitilat

  • kiinteistökehitys

  • tiimimme

Järjestimme kumppanuuspäivän, johon osallistuivat suurin palveluiden tuottajamme Newsec sekä muita eQ Kiinteistörahastojen yhteistyökumppaneita. Tapahtuman tavoitteena oli syventää yhteistyötä entisestään ja kehittää toimintaamme yhä asiakaslähtöisemmäksi.

Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Newsecin kanssa jo vuosien ajan. Heidän vastuullaan on eQ Kiinteistörahastojen omistamien kiinteistöjen ylläpito. Newsecin monialainen tiimi koostuu eri palvelualueista, kuten esimerkiksi kiinteistöjen teknisestä johtamisesta, energiatehokkuuden parantamisen palveluista, asiakaspäälliköistä, kiinteistöyhtiöiden vuokrahallinnosta, taloushallinnosta, yhtiöhallinnosta ja rakennuttamisesta.


Newsecläiset ovatkin useimmiten asiakaspalvelumme kasvot. Toimintamme kasvaessa vauhdilla, Newsecin tiimi on lähes viisinkertaistunut alkuperäisestä kokoonpanosta. Tiimissä työskentelee jo noin 70 Newsecin ammattilaista ja kymmeniä muita yhteistyökumppaneita vuokraamassa ja kehittämässä kohteitamme.


Suuren tiimin kesken on tarpeen kohdata säännöllisesti myös fyysisesti ja jakaa parhaita asiakaslähtöisen toiminnan käytänteitä.

Yhdessä kohti samaa tavoitetta

Kumppanuuspäivän tavoitteena oli kehittää toimintaamme entistä asiakaslähtöisemmäksi koko tiimin voimin.

”Newsec ja muut kiinteistöjohtamisen palveluntarjoajat ovat meille läheisiä kumppaneita, joiden kanssa jaamme saman tavoitteen. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua”, kertoo eQ Toimitilojen operatiivinen johtaja Arimo Leppä.

Kumppanuuspäivässä keskityimme myös tiimien välisen viestinnän sujuvuuden parantamiseen. Mitä suurempi tiimi, sitä suuremmaksi myös viestinnän merkitys kasvaa – niin tiimien välillä kuin asiakkaan suuntaan.

Yhteiset kohtaamiset ovat merkityksellisiä tiimien välisessä yhteistyössä

Kumppanuuspäivä toi yhteen kiinteistöjämme hoitavat tiimimme ja loi tilan merkityksellisille kohtaamisille tiimien välillä. Lepän mukaan yhteiset kokoontumiset ovat arvokkaita erityisesti nyt, kun hybridityö on arkipäivää ja fyysisten kohtaamisten määrä on vähentynyt. 

”Työkavereiden tapaaminen kasvotusten tuo valtavasti uutta energiaa ja synnyttää paljon uusia ideoita. Yhteisillä tapaamisilla on suuri merkitys koko työyhteisölle, ja niiden arvo näkyy lopulta myös asiakkaillemme”, Leppä kertoo.   

Leppä korostaa, että fyysinen yhdessäolo, kasvokkain käydyt keskustelut ja avoin viestintä ovat avain yhteisen päämäärän saavuttamiseen ja tiimihengen lujittamiseen. ”Yhtenäinen tiimi auttaa meitä tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua, ja siksi järjestämme vastaavia tapahtumia myös jatkossa”, Leppä lisää.