• Asiakastarinat
21.6.2021

Uudet tilat löytyivät tutusta osoitteesta – case CCM Hockey

  • asiakas

  • toimitilat

CCM Hockey on viihtynyt kuuden vuoden ajan Alberga Business Parkissa Espoon Leppävaarassa. 300 neliön tilat vain olivat turhan isot ja yrityksen tilantarve haluttiin sopeuttaa nykyiseen henkilömäärään. Tutusta talosta löytyivät sopivat toimitilat joustavasti. Muuttomatkaa kertyi jopa 50 metriä.

Oli hienoa, kuinka joustavasti vuokraisäntämme vastasi tarpeisiimme. Kävimme tilakartoituksessa, jonka perusteella meille esiteltiin soveltuvia vaihtoehtoja. Sopiva uusi toimisto löytyikin todella läheltä

- CCM Hockey Country Sales Manager Kimmo Kölhi

Neuvotteluhuoneesta muokattiin jääurheilutuotteiden näyttelytila

CCM Hockeyn jääurheilutuotteiden mallistot myydään alan vähittäis- ja ketjuliikkeille noin 8–10 kuukautta ennen jääurheilukauden alkua. Laadukas merkki sisältää kaiken mitä jääurheilussa tarvitaan – päästä varpaisiin. Merkkiä suosivat myös ammattiurheilijat, joille työvälineet, kuten laadukkaat luistimet, ovat tärkeässä osassa menestymistä. Uuden toimitilan osalta vaatimuksina olivat työhuoneet sekä riittävän kokoinen huonetila tuotemallistojen esittelyyn. Ammattilaiset käyvät myös sovittamassa luistimia, mailoja ja muita varusteita CCM Hockeyn tiloissa.

– Valitsemassamme 200 neliön toimitilassa on neljä työhuonetta. Isoon neuvottelutilaan pääsimme toteuttamaan näyttävän showroomin, mikä toimii näyteikkunana ammattiostajille ja -urheilijoille, kertoo Country Sales Manager Kimmo Kölhi CCM Hockeysta.

Tilat päivitettiin joustavasti

Vaikka muuttomatka oli todella lyhyt Alberga Business Parkin sisällä, mittavien tavaramäärien muuttoon varattiin viikko aikaa. Muuttoa suunniteltaessa sovittiin myös tarvittavista remonteista uusissa tiloissa. Vuokranantajan palvelukumppani jopa nopeutti remonttiaikataulua joustavasti ja kiireisimpään aikaan viestejä vaihdettiin päivittäin. CCM Hockeyn tietoliikenneyhteyksien siirto tapahtuu emomaasta Kanadasta käsin, mikä myös vaati ajan lisäksi järjestelyjä. Kaikki sujui mallikkaasti.

– Uudet tilat siistittiin ja maalattiin ja tarvittavat huollot suoritettiin. Showroomin konsepti saatiin yritysilmeemme mukaiseksi värejä myöten. Vanhat tilamme puolestaan uusitaan uusille vuokralaisille, jatkaa Kölhi.

Keskeinen sijainti Leppävaarassa helpottaa liikkumista

CCM Hockeyn koko henkilöstö arvostaa Alberga Business Parkin keskeistä sijaintia ja omaan käyttöön varattuja autopaikkoja pysäköintitalossa. Yritys on käyttänyt toimitilojaan terveysturvallisuus-ohjeita noudattaen lähes ilman katkoja. Business Parkin toiminta saa yrityksen edustajilta kiitosta: Käsidesiä on hyvin saatavilla yleisissä tiloissa ja lounasravintolassa siirryttiin nopeasti annostarjoiluun noutopöydän sijasta. Myös talon palvelut ovat toimineet moitteettomasti.

– Olemme erityisen tyytyväisiä aulapalvelun henkilöstöön, joka on todella ystävällistä ja auttavaista. Halusimme saman siistijän toimitilojemme osalta, sillä olemme niin tyytyväisiä hänen huolelliseen työhönsä. Alakerran ravintolassa on helppo lounastaa myös vierailijoidemme kanssa, eikä suotta tarvitse lähteä kauemmas hyvän ruoan ääreltä, päättää Kölhi.