22.11.2023

eQ Toimitilojen uudet talo-oppaat on nyt julkaistu

  • asiakas

Uudet talo-oppaat ovat nyt saatavilla eqhaku.fi-verkkosivuilla. Jokaisella eQ:n kiinteistörahastojen omistamalla kohteella on oma Talo-opas-sivunsa, josta löytyy kootusti tärkeää tietoa kiinteistöstä.

Talo-opas-sivu on kattava tietopaketti erilaisista kiinteistöön liittyvistä asioista. Etusivun linkkien kautta löytyy tietoa kiinteistön vastuullisuudesta, huollosta ja turvallisuudesta, yleistä tietoa kiinteistöstä ja sinne saapumisesta sekä kiinteistön yhteyshenkilöiden ja kumppaneiden yhteystiedot.

Oman kiinteistösi Talo-opas-sivun löydät osoitteesta eq.haku.fi/talo-oppaat kirjoittamalla hakukenttään kiinteistön nimen tai osoitteen. Jokaisen kohteen omalla sivulla on myös linkki kiinteistön Talo-opas-sivulle.

Talo-oppaiden vastuullisuussivu

Talo-opas-sivun Vastuullisuus-osiosta löytyy tietoa muun muassa kiinteistön energialuokasta ja mahdollisesta ympäristösertifioinnista. Samalla sivulla voi myös tarkastella kiinteistön sähkön ja kaukolämmön sekä veden kuukausittaista kulutusta.

Sivulta löytyvät myös lajittelua, jätehuoltoa, energiansäästöä sekä vedenkulutusta koskevat oppaat:

  • Jätteiden lajitteluohjeet
  • Kiinteistön jätehuolto
  • Energiansäästö kiinteistössä
  • Vedenkulutus

Huolto- ja turvallisuussivu

Huolto- ja turvallisuussivulta löydät esimerkiksi huoltoyhtiön yhteystiedot akuutteja huoltopyyntöjä ja vikailmoituksia varten sekä lomakkeen sisäilmaongelmaa koskevan ilmoituksen tekemistä varten. Lisäksi turvallisuussivulta löytyvät erilliset hätätilanteita ja sisäilmaa koskevat ohjeet:

  • Turvallisuusohjeet
  • Terveellinen sisäilmasto

Yleistiedot ja saapuminen

Yleistiedot ja saapuminen -sivulla kerrotaan esimerkiksi postin toimituksista ja vierailijoiden saapumisesta kiinteistöön. Lisäksi saatavilla on kiinteistön tekniset tiedot. Huomioithan, että tiedot on esitetty yleisellä tasolla eivätkä kerro, miten käytännön asiat on järjestetty yksittäisissä kiinteistöissä.

Yhteystiedot-sivu

Yhteystiedot-sivulta löytyy kartta sekä tietoa kohteen liikenneyhteyksistä. Sivulta löytyvät myös kiinteistön tärkeät yhteystiedot, kuten vuokrausvastaavan ja kohdepäällikön tiedot.

Talo-oppaiden kehitys jatkuu

Talo-oppaita kehitetään jatkuvasti, ja lähiaikoina sivuille on tulossa tietoa eri jätejakeiden määrästä kiinteistöissä. Jatkossa talo-oppaita voidaan myös räätälöidä kohdekohtaisesti, ja sivuilla esitetään entistä yksityiskohtaisempaa tietoa jokaisesta kiinteistöstä.