Keidas - Anna työn virkistää

Keidas on eQ:n asiakkaille muotoiltu palvelukokonaisuus, joka vastaa nykyaikaisen hybridityön tarpeisiin. Keidas tarjoaa elämyksiä ja ylellisyyden tuntua arkeen. Aidosti monipuoliset tilat ja kaikkien aistien huomioiminen tekevät työpäivästä inspiroivan ja virkistävän kokemuksen.

Helposti ja joustavasti lisää työtilaa

Keidas ratkaisee yrityksen työtilojen jousto- ja lisätarpeen! Kun eQ Toimitilojen asiakkaana oleva yritys tarvitsee lisää työpisteitä oman toimistonsa lisäksi tai eri osoitteeseen, on Keidas tarpeeseen nopea ja helppo ratkaisu.

Keidas-tilat on suunniteltu rauhalliseen työntekoon, virtuaalipalavereihin, kohtaamisiin ja työpäivän palauttaviin hetkiin. Keidas-tiloissa on helppo viihtyä ja olla luova. Vehreässä työympäristössä on vapaasti käytettävissä:

  • Ergonomiset työpisteet
  • Runsaasti vetäytymis- ja kohtaamistiloja
  • Keidas –lounge keittiöalue
  • Tuoretta kahvia + virvokkeita ja naposteltavaa
  • Wifi ja korkealuokkainen digitaalinen työympäristö
  • Hyvinvointia tukevia wellness -ratkaisuja

Käyttöoikeus asiakkaillemme lisensseillä

Keitaan jousto- ja lisätoimistotilaa käytetään helposti käyttöoikeuksien pohjalta. Yksi lisenssi oikeuttaa yhteen samanaikaiseen pääsyyn Keidas-tilaan.

Esimerkki 1: jos on tarve 7 ihmisen samanaikaiseen työskentelyyn Keidas tilassa, tarvitaan 7 lisenssiä.
Esimerkki 2: jos 25 työntekijää käyttää Keidas-tilaa vaihtelevasti, mutta korkeintaan 5 samaan aikaan, tarvitaan vain 5 lisenssiä.

Lisenssit ovat yrityskohtaisia ja niitä käytetään helposti Spacent -applikaatiolla. Ostetut lisenssit ovat lähtökohtaisesti kaikkien yrityksen työntekijöiden käytössä yrityksen sähköpostiosoitteeseen perustuen, mutta yritys voi itse halutessaan myös rajata käyttäjäryhmän.

Lisenssien ostaminen, lisääminen ja vähentäminen onnistuu helposti tarpeiden mukaan 1 kk ilmoitusajalla, alla olevasta painikkeesta.

Ainoa edellytys Keidas –lisenssien käyttäjäryhmäksi, on voimassaoleva vuokrasopimus eQ Toimitilojen kanssa.

Itämerenkatu 5, Helsinki (Ruoholahti)

Itämerenkatu 5, Helsinki Ruoholahti

Femma sijoittuu päättyvän Länsiväylän päähän joka on Ruoholahden metroaseman läheisyydessä. Kiinteistön yleisiin palveluihin sisältyvät aulapalvelu, lounasravintola sekä kuntosali sosiaalitiloineen. Kiinteistölle on myönnetty vuonna 2017 LEED Gold -tason ympäristösertifikaatti.

Erinomaiset liikenneyhteydet

Ruoholahteen on julkisilla liikennevälineillä hyvät yhteydet niin Helsingin keskustasta kuin Espoon suunnalta. Metroasema ja raitiovaunupysäkki sijaitsevat aivan tämän kohteen läheisyydessä. Myös autoilijat pääsevät helposti perille Länsiväylän päähän ja välttävät ydinkeskustan ruuhkat. Parkkipaikkoja on saatavilla talon omassa hallissa sekä viereisestä Ruohoparkista.

Toimivat tilat: Keidas, Femma, Helsinki - 8. krs.

Näin löydät Keitaalle

Käyttö toimii applikaatiolla

Pääsy Keitaaseen varataan helposti Spacent -applikaatiolla. Kun yritykseksi on hankkinut Keidas-lisenssejä, voit kirjautua Spacent applikaatioon sähköpostiosoitteellasi ja pääset varamaan paikan Keitaassa.

Lataa applikaatio:
App Store
Google Play

Ajankohtaista

Keidas avaa uudenlaista joustoa työpäiviin

Anna työn virkistääAnna työn virkistää
Anna työn virkistääAnna työn virkistää