Vastuullisuus: Palvelutalo Herttua

Satulakatu 8, Lahti

Tätä kohdetta hoitaa kohteessa vuokralaisena oleva asiakkaamme.

Vastuullinen toiminta

Ylläpitämällä ja toimimalla kiinteistössä vastuullisesti pystymme edistämään hyvinvointia, terveellisyyttä ja turvallisuutta kiinteistössä. Valinnoillamme voimme vaikuttaa toiminnastamme aiheutuviin päästöihin ja ympäristön kuormitukseen sekä samalla alentaa taloudellisia kustannuksia. Kiitos, että käytät ja ylläpidät kiinteistöä vastuullisesti ja kestävästi! Poikkeamailmoitusta voit käyttää, jos huomaat tai epäilet, että kohteessa toimitaan Code of Conduct ohjeen vastaisesti tai muutoin epäasianmukaisella tavalla.

Kohteen vastuullisuus

Oma aurinkovoimala: 20 kWp

Tässä kohteessa on oma aurinkovoimala, joka tuottaa puhdasta uusiutuvaa energiaa kohteelle. Tämä tarkoittaa kiinteistön vastuullisempaa käyttöä ja tuo usein suoraa säästöä kohteen vuokralaisille pienempinä kustannuksina. Ensisijaisesti aurinkoenergiaa käytetään aina ensin ns. kiinteistösähkön tarpeisiin.

Jätehuolto ja kierrätys

Katso tietoa kiinteistön jätehuollosta ja kierrätyksestä. Jätetiedot päivittyvät säännöllisesti ja automaattisesti sen perusteella, miten tietoa kertyy palveluntuottajilta ja mittareista.

Energian käyttö

Tutustu kiinteistön ulkopuolisilta energiantuottajilta hankitun lämmityksen, viilennyksen ja sähkön käyttöön. Kulutustiedot päivittyvät säännöllisesti ja automaattisesti sen perusteella, miten tietoa kertyy palveluntuottajilta ja mittareista.

Veden kulutus

Täältä löydät tietoa vedenkulutuksesta ja miten voit säästää vettä. Kulutustiedot päivittyvät säännöllisesti ja automaattisesti sen perusteella, miten tietoa kertyy palveluntuottajilta ja mittareista.

Talo-oppaan muita sivuja