Hippoksenkatu 44, Tampere

Hippoksenkatu 44, 33530, Tampere

Kohteen logo

Tyylikkäitä vuokrakoteja Tampereen Kissanmaalla

Kuvia kohteesta

Kohteen esittely

Kuusikerroksisesta talosta löytyy uusia vuokrakoteja erilaisiin tarpeisiin aina yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Yksiöissä on ranskalainen parveke ja muissa asunnoissa lasitettu parveke tuomaan tilan tuntua. Asukkaiden käytössä on oma irtainvarasto sekä yhteinen ulkoiluvälinevarasto. Lämmitystolpallisia autopaikkoja voi vuokrata erikseen saatavuuden mukaan. Vuokraan sisälty...

Kohteen sijainti

Kissanmaa sijaitsee Tampereen itäosassa. Reilun kilometrin säteeltä löytyvät kaikki tarvittavat palvelut, uimahalli, laajat liikuntamahdollisuudet sekä TAYS. Tampereen keskusta sijaitsee kolmen kilometrin päässä. Kohteen välittömästä läheisyydestä löytyy lähikauppa, päiväkoti sekä bussipysäkki.

Kohteen perustiedot

Valmistumisvuosi:2024
Kohteen koko:3 300 m²
Vuokrattavaa alaa:2 400 m²
Lämmitys:Maalämpö
Rakennus suojeltu:Ei

Asuntojen lukumäärät

Asuntoja yhteensä:52
- yksiöitä:19
- kaksioita:17
- kolmioita:16

Kohteen vastuullisuus

Kohteen pysäköintipaikat

Pysäköintipaikkoja yhteensä30
Loading...

Julkisen liikenteen saavutettavuus

Bussipysäkki2 minJuna-asema10 minRaitiovaunu10 minLentoasema21 min

Kuinka vuokraan kodin täältä?

Katso vapaat asunnot Oikotien kautta! Pääset Oikotien kautta täyttämään asuntohakemuksen suoraan verkossa Newsec:n Kodisto.fi-palvelussa. Sinuun ollaan sen jälkeen tavoitteellisesti seuraavana arkipäivänä yhteydessä ja saat mahdollisuuden käydä tutustumassa asuntoon. Sen jälkeen tehdäänkin vain vuokrasopimus sähköisesti ja pääset aloittamaan muuttosi suunnittelun!