Turun Solina 11

Isoheikkiläntie 23, 20200, Turku

Kohteen logo

Viihtyisiä kaupunkikoteja Turun Kirstinpuistossa

Kuvia kohteesta

Kohteen esittely

Uudessa kahdeksankerroksisessa talossa on 75 upeaa ja valoisaa asuntoa yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Modernisti varusteltujen asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu käytännöllisiksi asukkaiden tarpeita ja arjen helppoutta ajatellen. Kaikissa asunnoissa on joko lasitettu parveke tai ranskalainen parveke lisäämään tilan tuntua entisestään. Asukkaiden yhteiskäytössä on las...

Kohteen sijainti

Iso-Heikkiläntie sijaitsee uudella viihtyisällä Kirstinpuiston asuinalueella vain parin kilometrin päässä Turun keskustasta näppärien kulkuyhteyksien varrella. Moderni arkkitehtuuri, ympäröivä vehreys sekä kattavat lähipalvelut tekevät alueesta miellyttävän asuinympäristön. Sekä Kirstinpuisto että lähellä sijaitseva Ruissalon kansanpuisto tarjoavat erinomaiset ulkoilumahdollisuudet.

Kohteen perustiedot

Valmistumisvuosi:2024
Kohteen koko:4 900 m²
Vuokrattavaa alaa:3 300 m²
Lämmitys:Maalämpö
Rakennus suojeltu:Ei

Asuntojen lukumäärät

Asuntoja yhteensä:75
- yksiöitä:30
- kaksioita:31
- kolmioita:7
- neliöitä:7

Kohteen vastuullisuus

Oma geoenergia:Kyllä

Kohteen pysäköintipaikat

Pysäköintipaikkoja yhteensä31
Loading...

Julkisen liikenteen saavutettavuus

Bussipysäkki5 minJuna-asema15 minLentoasema20 min

Kuinka vuokraan kodin täältä?

Katso vapaat asunnot Oikotien kautta! Pääset Oikotien kautta täyttämään asuntohakemuksen suoraan verkossa Newsec:n Kodisto.fi-palvelussa. Sinuun ollaan sen jälkeen tavoitteellisesti seuraavana arkipäivänä yhteydessä ja saat mahdollisuuden käydä tutustumassa asuntoon. Sen jälkeen tehdäänkin vain vuokrasopimus sähköisesti ja pääset aloittamaan muuttosi suunnittelun!