Maria Godhen polku 19, Espoo

Maria Godhen polku 19, 02270, Espoo

Kohteen logo

Suunnitteilla kaupunkikoteja Espoon Finnooseen

Kohteen esittely

Suunnitteilla viihtyisiä vuokrakoteja Espoon uudelle Finnoon asuinalueelle. Kohde valmistuu arviolta loppuvuodesta 2025. Alueelta pääsee näppärästi metrolla Helsingin keskustaan, ja merenranta sijaitsee kävelymatkan päässä.

Kohteen sijainti

Finnooseen on rakentumassa uusi ekologinen kaupunginosa, jossa palvelut ovat lähellä, liikkuminen helppoa ja meri siintää näkyvissä. Ydinkeskustaan metroaseman viereen tulee kauppakeskus sekä korkeita asuinkerrostaloja hienoin näkymin. Finnoonsataman merihenkiseen asuinalueeseen kuuluu olennaisena osana pienvenesatama. Satamasta tulee asukkaiden ja espoolaisten yhteinen olohuone julkisine aukioineen ja kahviloineen. Kaupalliset palvelut painottuvat metroaseman ympäristöön. Finnoo ja Suomenoja tarkoittavat samaa aluetta. Ruotsiksi alueen nimi on Finno yhdellä o:lla. Molemmat suomenkieliset nimet pohjautuvat ruotsinkieliseen Finno-nimeen. Suomenkielisistä nimistä Finnoo on vanhempi. 1960-luvulla käyttöön otettu Suomenoja tuli tutuksi pääteiden alueopasteista. Espoon kaupunki linjasi 2000-luvun alussa, että virallisessa nimenkäytössä siirrytään nimeen Finnoo, joka annettiin myös metroaseman nimeksi.

Loading...

Julkisen liikenteen saavutettavuus

Metroasema5 minBussipysäkki3 min

Kuinka vuokraan kodin täältä?

Katso vapaat asunnot Oikotien kautta! Pääset Oikotien kautta täyttämään asuntohakemuksen suoraan verkossa Newsec:n Kodisto.fi-palvelussa. Sinuun ollaan sen jälkeen tavoitteellisesti seuraavana arkipäivänä yhteydessä ja saat mahdollisuuden käydä tutustumassa asuntoon. Sen jälkeen tehdäänkin vain vuokrasopimus sähköisesti ja pääset aloittamaan muuttosi suunnittelun!