Korkeaa varastotilaa kantakaupungissa!

Kohde: Hermannin rantatie 12, Kalasatama
Tila: 1.KERROS, 1 104 m²
Osoite: Hermannin rantatie 12 Helsinki

Jopa 12 metriä korkeaa varastotilaa ja kaksi isoa lastausovea, joilla mahtuu ajamaan isommallakin autolla sisään. Sijainti on erinomainen Hermannin rantatien varrella ja lähellä Itäväylää sekä Lahden väylää.

Kaikkia eQ Toimitilojen kuivavarastotiloja vuokrataan vain vähintään 1 vuoden aikajaksolle. Varastotiloissa ei ole irtokalusteita. Varastotilat voidaan luovuttaa siistittynä asiakkaalle yleensä noin kuukauden päästä vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Mahdollisesta nopeammasta luovutuksesta tulee erikseen sopia. Tilassa ei ole sallittua säilyttää palavia nesteitä, herkästi syttyviä tuotteita eikä elintarvikkeita, ellei tähän saa erillistä kirjallista lupaa vuokranantajalta, jolloin silloinkin tulee aina noudattaa kiinteistön pelastussuunnitelmaa, soveltuvia lakeja sekä viranomaisohjeita- ja määräyksiä.
Voit tutustua tilan vuokraamisen vaiheisiin tarkemmin Sopiva toimitila -sivulla. Lisää ohjeita löydät usein kysytyt kysymykset -sivulta. Jos haluat vertailla tiloja, voit lisätä tilan toivelistalle muistiin.

Kiinnostuitko tästä tilasta?

Jos tämä tila saattaisi sopia toimintaanne, otathan meihin yhteyttä! Tilan vuokraus on helppoa ja nopeaa. Vuokraajamme huolehtivat siitä, että tila on mahdollisimman nopeasti käytössä.

Tilan tiedot

Tilatyyppi:Tuotanto/teollisuustila, Varasto
Pinta-ala:1 104 m²
Kerros:1.KERROS
Vuokrausominaisuudet:
  • - Suora käynti ulkoa
Tekniset ominaisuudet:
  • - Omat WC-tilat

Tilanne

Vapautuminen:Vapautumassa
Muuttovalmius:Valmis tila
Tilan taso:Hyvä

Lisätiedot

Huoneistotunniste:5566MF_5566F1-14
Rakennus:Vanha Talvitie 13-15

Hinta

Vuokrataso:
Vuokrauksemme laskee tarpeidesi perusteella tarkan hinnan.
Sinun tuleva tilasiSinun tuleva tilasi
Sinun tuleva tilasiSinun tuleva tilasi

Kohteen esittely

Tämä kiinteistökokonaisuus sijaitsee Helsingin suositulla Kalasataman asuin- ja toimistoalueella ja tarjoaa moderneja toimitiloja keskeisellä sijainnilla. Kiinteistö koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, joissa on kivijalkaliiketilaa ja toimistotilaa. Toimitilat ovat moderneja ja vastaavat hyvin nykyaikaisia työskentelytarpeita.

Kohteen sijainti

Kohde sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä Helsingin Kalasatamassa, Itäväylän ja Lahdenväylän kupeessa. Keskeisen sijainnin vuoksi paikalle on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoilla, sillä kaikki julkisen liikenteen pysäkit ja asemat ovat lähellä. Alueella on runsaasti lounasravintoloita ja lähellä sijaitsevasta kauppakeskus REDistä löytyy monipuolinen valikoima erilaisia palveluita, liikkeitä ja päivittäistavarakauppoja.

Kohteen perustiedot

Valmistumisvuosi:1991
Kohteen koko:12 600 m²
Vuokrattavaa alaa:9 700 m²
Lämmitys:Kaukolämpö
Rakennus suojeltu:Ei

Kohteen vastuullisuus

Oma aurinkovoimala:Kyllä
Vihreä kaukolämpö:Kyllä
Vihreä kiinteistösähkö:Kyllä

Kohteen tekniset ominaisuudet

HenkilöhissiKyllä
IlmastointiKyllä
LastauslaituriKyllä
TavarahissiKyllä

Kohteen pysäköintipaikat

Pysäköintipaikkoja yhteensä87
Loading...

Julkisen liikenteen saavutettavuus

Metroasema5 minBussipysäkki1 minJuna-asema10 minRaitiovaunu15 minLentoasema20 min

Kuvia kohteesta

Sinua voisi kiinnostaa myös