Matroonan Allas

Finnoonkartanonkatu 11, 02270, Espoo

Kohteen logo

Moderneja vuokrakoteja meren äärellä Espoon Finnoossa

Kuvia kohteesta

Kohteen esittely

Upouudesta tornitalosta löytyy erikokoisia asuntoja yksiöistä viiden huoneen perheasuntoihin. Modernit asunnot on suunniteltu käytännöllisyys edellä. Kaikissa huoneistoissa on joko lasitettu tai ranskalainen parveke lisäämään tilan tuntua. Asukkaiden käytössä on ylimmässä kerroksessa sijaitsevat hienot yleiset saunatilat sekä niiden yhteydessä oleva kattoterassi upeilla näköalo...

Kohteen sijainti

Finnoo on viehättävä asuinpaikka meren äärellä ja metron läheisyydessä. Finnoon metroasemalle on kotiovelta vain 500 metrin kävelymatka, joten Helsingin keskustaan pääsee kätevästi. Autolla taas hurauttaa Länsiväylälle vain parissa minuutissa. Kilometrin säteeltä löytyvät päivittäistavarakauppa ja kodin tavaratalot, ja Iso Omenan kauppakeskukseen on reilun 5 minuutin ajomatka. Uimarannalle on puolentoista kilometrin kävelymatka.

Kohteen perustiedot

Kohteen koko:10 200 m²
Vuokrattavaa alaa:7 100 m²

Asuntojen lukumäärät

Asuntoja yhteensä:158
- yksiöitä:83
- kaksioita:41
- kolmioita:26
- neliöitä:4
- viisi huonetta tai enemmän:4

Kohteen vastuullisuus

Vihreä kaukolämpö:Kyllä
Vihreä kiinteistösähkö:Kyllä

Kohteen pysäköintipaikat

Pysäköintipaikkoja yhteensä79
Loading...

Julkisen liikenteen saavutettavuus

Metroasema5 minBussipysäkki3 min

Kuinka vuokraan kodin täältä?

Katso vapaat asunnot Oikotien kautta! Pääset Oikotien kautta täyttämään asuntohakemuksen suoraan verkossa Newsec:n Kodisto.fi-palvelussa. Sinuun ollaan sen jälkeen tavoitteellisesti seuraavana arkipäivänä yhteydessä ja saat mahdollisuuden käydä tutustumassa asuntoon. Sen jälkeen tehdäänkin vain vuokrasopimus sähköisesti ja pääset aloittamaan muuttosi suunnittelun!