1.KERROS – F1-19

Kohde: Turun Fredric, Turun Robert
Tila: 1.KERROS, 31,5 m²
Osoite: Fatabuurinkatu 5 a Turku
Kaikkia eQ Toimitilojen kuivavarastotiloja vuokrataan vain vähintään 1 vuoden aikajaksolle. Varastotiloissa ei ole irtokalusteita. Varastotilat voidaan luovuttaa siistittynä asiakkaalle yleensä noin kuukauden päästä vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Mahdollisesta nopeammasta luovutuksesta tulee erikseen sopia. Tilassa ei ole sallittua säilyttää palavia nesteitä, herkästi syttyviä tuotteita eikä elintarvikkeita, ellei tähän saa erillistä kirjallista lupaa vuokranantajalta, jolloin silloinkin tulee aina noudattaa kiinteistön pelastussuunnitelmaa, soveltuvia lakeja sekä viranomaisohjeita- ja määräyksiä.
Voit tutustua tilan vuokraamisen vaiheisiin tarkemmin Sopiva toimitila -sivulla. Lisää ohjeita löydät usein kysytyt kysymykset -sivulta. Jos haluat vertailla tiloja, voit lisätä tilan toivelistalle muistiin.

Kiinnostuitko tästä tilasta?

Jos tämä tila saattaisi sopia toimintaanne, otathan meihin yhteyttä! Tilan vuokraus on helppoa ja nopeaa. Vuokraajamme huolehtivat siitä, että tila on mahdollisimman nopeasti käytössä.

Tilan tiedot

Tilatyyppi:Varasto
Pinta-ala:31,5 m²
Kerros:1.KERROS

Tilanne

Vapautuminen:Vapaa

Lisätiedot

Huoneistotunniste:1223MF_1223F1-19
Rakennus:MF_1223

Hinta

Vuokrataso:
alkaen n. 500 € / kk
Sinun tuleva tilasiSinun tuleva tilasi
Sinun tuleva tilasiSinun tuleva tilasi

Kohteen esittely

Yhteiskuntakiinteistö, jossa on toimintaa eri-ikäisille ihmisille. 1. kerroksessa on 70-paikkainen ja 4-ryhmäinen päiväkoti. Päiväkodilla on sisäpihalla oma leikkipiha. Lisäksi autohallin katolla on valtava kattopiha, jossa on päiväkodille rajattu oma alueensa jättihiekkalaatikkoineen. Kerroksissa 2-4 sijaitsee vanhusten hoivakoti, jossa on 56 tehostettua hoiva-asuntoa ja 11 tu...

Kohteen sijainti

Herttuankulma on kehittyvä uusi asuinalue lähellä Turun satamaa ja Turun linnaa. Turun keskustaan matkaa on pari kilometriä. Aivan lähellä kohdetta on bussipysäkki. Aurajoki siintää noin kilometrin päässä. Alueen nimi juontaa juurensa Juhana-herttuasta, joka asui alueella 1500-luvulla.

Kohteen perustiedot

Valmistumisvuosi:2023
Kohteen koko:6 300 m²
Vuokrattavaa alaa:4 700 m²
Rakennus suojeltu:Ei

Kohteen vastuullisuus

Vihreä kiinteistösähkö:Kyllä

Kohteen tekniset ominaisuudet

HenkilöhissiKyllä
PolkupyörävarastoKyllä

Kohteen palveluita

Asuntoon kuuluva irtainvarastoAsuntoon kuuluva irtainvarasto
Leikkipaikka lähelläLeikkipaikka lähellä
Päiväkoti kohteessaPäiväkoti kohteessa

Kohteen pysäköintipaikat

Pysäköintipaikkoja yhteensä46
- joista lämpimässä tilassa46
Loading...

Julkisen liikenteen saavutettavuus

Bussipysäkki2 minJuna-asema5 minLentoasema17 min

Kuvia kohteesta

Sinua voisi kiinnostaa myös