Ympäristösertifioinnit

VastuullisuusstrategiaToimintatapammeYmpäristösertifiointi – BREEAMGRESB-arviointi

Arvioimme ja kehitämme kiinteistöjemme ominaisuuksia ympäristösertifiointien avulla. Käytämme ensisijaisesti BREEAM-sertifiointeja.

BREEAM In-Use lyhyesti

BREEAM In-Use on kansainvälinen ympäristöluokitusjärjestelmä. Sen avulla arvioidaan kiinteistöjen energiatehokkuutta, käyttäjien hyvinvointiin liittyviä osa-alueita, jätehuoltoa, materiaaleja sekä ympäristöjohtamista ja kiinteistön vastuullista ylläpitoa. Lisäksi kiinteistöt saavat pisteitä hyvistä palveluista ja saavutettavuudesta mm. julkisilla liikennevälineillä ja kevyen liikenteen keinoin. BREEAM In-Use -sertifioinnissa on kuusi eri luokitusta: Acceptable, Pass, Good, Very Good, Excellent ja Outstanding.

Tavoitteemme

 • 1
  BREEAM In-Use

  Tavoitteenamme on saada jokaiselle kiinteistöllemme vähintään Very Good -tason BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatti seuraavien vuosien aikana.

 • 2
  BREEAM-hankesertifikaatti (New Construction)

  Rakennushankkeissa sertifioinnista päätetään tapauskohtaisesti. Kun sertifiointi tehdään, tavoitteenamme on aina saavuttaa vähintään Very Good -taso. Lisäksi valitsemme ylemmän tason kehitystoimenpiteistä kullekin hankkeelle parhaiten soveltuvat toimenpiteet.

BREEAM-sertifiointien kehitys

  BREEAM In-Use -arvosanamme