Kiinteistökohteeseen liittyvät asiat

Toivomme, että kaikista havaituista teknisistä vioista ilmoitetaan meille mahdollisimman pian. Tekniset vikakorjaukset hoitaa yleensä aina ensisijassa paikallinen huoltoyhtiö. 

 

Ei-akuuteissa vahinkotilanteissa olethan suoraan yhteydessä huoltoliikkeeseen, jonka yhteystiedot löydät kiinteistökohtaisesti tästä.

 

Huoltoyhtiön tiedot löytyvät usein lisäksi kiinteistöltä päärakennuksen etu- tai pääoven lähettyviltä. 

 

Jos hausta ei löydy huoltoyhtiön tietoja tai yhteydenotto huoltoliikkeeseen ei auta, olethan yhteydessä kiinteistökohteen kiinteistöpäällikköön, jonka yhteystiedot löydät myös tästä.

 

Huomaathan, että jos tekninen vika koskee vuokralaisasiakkaan omia järjestelmiä tai asiakkaan vastuulle kuuluvia asioita, vastuu korjaamisesta kuuluu kyseisen tilan vuokralaisasiakkaalle. Epäselvissä tilanteissa kohteen kiinteistöpäällikkö osaa kertoa, kenen korjausvastuulle asia kuuluu. 

Pyrimme aina siihen, että tiloissamme viihdytään! Jos tilamme lämpötila ei kuitenkaan vastaa sitä, mitä siltä voisi kohtuudella odottaa, pyydämme toimimaan kuten muissakin teknisissä vikatilanteissa, kts. tarkemmin.

 

Pyydämme huomioimaan, että sisätilojen lämpötiloihin Suomen sääolosuhteissa vaikuttaa hyvin monet asiat ja täysin optimaalisen lämpötilan säilyttäminen sisätiloissa kaikkien mahdollisten eri säätilojen aikana on hyvin haastavaa varsinkin, jos itse rakennus on hieman vanhempi. Teemme kuitenkin aina kaikki tarpeenmukaiset toimenpiteet, jotta tilat tuntuisivat mahdollisimman viihtyisiltä myös lämpötilaolosuhteiden osalta!

Tavoitteenamme on, että kaikkia kiinteistökohteitamme huolletaan ja ylläpidetään koko ajan hyvin. Huolto- ja ylläpitotoimia hoitaa pääasiassa kunkin kiinteistökohteen paikallinen huoltoyhtiö. 

 

Olethan suoraan yhteydessä huoltoliikkeeseen, jonka yhteystiedot löydät kiinteistökohtaisesti tästä.

 

Jos hausta ei löydy huoltoyhtiön tietoja tai yhteydenotto huoltoliikkeeseen ei auta, olethan yhteydessä kiinteistökohteen kiinteistöpäällikköön, jonka yhteystiedot löydät myös tästä.

Olethan suoraan yhteydessä huoltoliikkeeseen, jonka yhteystiedot löydät kiinteistökohtaisesti tästä.

 

Jos hausta ei löydy huoltoyhtiön tietoja tai yhteydenotto huoltoliikkeeseen ei ratkaise tilannetta, olethan yhteydessä kiinteistökohteen kiinteistöpäällikköön, jonka yhteystiedot löydät myös tästä.

Vuokralaisasiakas voi kustannuksellaan suorittaa vuokra-aikana kohteessa muutostöitä, jotka eivät vaikuta sen vuokrattavuutta tai arvoa alentavasti, kunhan näihin haetaan etukäteinen lupa eQ Toimitiloilta. Suunnitelmat ja suunnitellut muutostyöt tulee aina hyväksyttää etukäteen kiinteistöpäälliköllä. 

 

Tilojen muutos- ja korjaustöissä tulee noudattaa hyvää ja asianmukaista toimintatapaa edistämällä ja ylläpitämällä tilojen turvallisuutta, terveellisyyttä ja kestävyyttä. Kaikki työt tulee tehdä hyvää rakennustapaa ja sovellettavia säädöksiä noudattaen ja eQ Vastuullisuusohjetta noudattaen. Tarvittaessa saat lisätietoja kiinteistökohteen kiinteistöpäälliköltä. 

 

Vesikalusteiden valinta muutos- ja korjaustöiden yhteydessä tehdään analysoiden optimaalisin vaihtoehto sekä vesi- ja kustannustehokkuuden että käyttömukavuuden näkökulmista. Saat lisätietoja kiinteistökohteen kiinteistöpäälliköltä. 

Kohteissamme tuotetun aurinkosähkön hinta on 7 c/kWh. Hintaan ei lisätä siirtomaksua.

 

Aurinkosähköä käytetään pääasiassa kiinteistöjen yleisten tilojen ns. kiinteistösähkönä. Sähkön hinta lisätään ylläpitovuokrasopimuksissa ylläpitovuokran perusteeseen ja sellaisissa sopimuksissa, joissa vuokralainen vastaa kiinteistösähkön kustannuksesta, hyödynnetty aurinkosähkö laskutetaan vuokralaiselta tällä hinnalla (jos näin on sovittu vuokrasopimuksessa).

Geoenergialla, eli maalämmöllä, on yleensä korvattu kaukolämpö tai suora sähkölämmitys.

 

Käytetty energia mitataan aina kohteessa MWh-yksiköllä. Käytetyn energian hinta lisätään ylläpitovuokrasopimuksissa ylläpitovuokran perusteeseen ja sellaisissa sopimuksissa, joissa vuokralainen vastaa kiinteistön lämmityksen kustannuksesta, energia laskutetaan vuokralaiselta tällä hinnalla.

 

Pyrimme aina varmistamaan, että geoenergian hintamme on halvempi kuin vastaava lämmitys paikallisella kaukolämmöllä. Vahvistamme kiinteistökohteen sijaintikunnan mukaisen geoenergian hinnan aina erikseen.

Usein kysytyt kysymykset aiheittain

Täältä löydät vastaukset esimerkiksi vuokrasopimusmalleja, laskutusta ja kiinteistöjä koskeviin kysymyksiin.

Etkö löytänyt vastausta?

Ellei vastausta löydy usein kysytyistä kysymyksistä, voit olla meihin yhteydessä ensisijaisesti lomakkeella, jolloin asiasi ohjautuu suoraan oikean vuokrahallinnon luo.

Voit myös lähestyä meitä sähköpostilla vuokralaskutuksiin liittyvissä asioissa 

Huomaathan, että palvelemme tässä sähköpostiosoitteessa ainoastaan vuokralaskutuksiin ja vuokravakuuksiin liittyvissä asioissa. Jos lähestyt meitä sähköpostilla, muistathan ystävällisesti sisällyttää viestiisi tiedot, mitä kohdetta ja mitä vuokrasuhdetta asia koskee, jonka perusteella osaamme ohjata asian oikean henkilön luo.

Haluatko soittaa?

Jos asiasi liittyy toimitilojesi vuokralaskutukseen tai vuokravakuuksiin, tavoitat meidän vuokrahallintomme normaaleina arkipäivinä klo 9-16 numerosta 09 6817 8777 (eQ:n vaihde).