eQ Toimitilojen yhteistyövälittäjät

Tervetuloa eQ Toimitilojen vuokravälittäjien omalle sivustolle!

Tältä sivulta löydät helposti kaikki eQ Toimitilojen uutta vuokralaista odottavat toimitilat. Sivu korvaa aiemmin käytössä olleen Excelin. Tällä sivulla olevat tilat ovat samoja kuin ne, jotka löytyvät sivuston julkiselta puolelta tilahaun kautta, mutta täällä tilat näkyvät kootusti taulukkona tai kartalla. Käyttämällä taulukkosivun tai karttasivun filttereitä / rajauksia, voit helposti hakea tiloja valitsemillasi rajauksilla. Taulukkosivulta pystyt myös siirtämään tiedot Exceliin. Jokaisen kiinteistökohteen vastuullisen vuokraajan yhteystiedot löydät myös tila- ja taulukkosivulta.

Katso tästä kaikki uutta vuokralaista odottavat tilamme:

Etsitkö tietyn kiinteistön yhteystietoja, katso tästä:

Kiinteistön osoite tai nimi

Valokuvapankki

Kaikki kohteidemme valokuvat löydät suoraan kohdesivulta olevasta ”Kuvia kohteesta” –osiosta. Kuvia voi käyttää kohteen vuokrausta edistävissä yhteyksissä mainiten, että kuvan lähde on ”eQ Toimitilat”. Kuvat saa ladattua itsellensä avaamalla kuvagallerian, ja kuvan kohdalla ”hiiren toinen nappi” ja ”tallenna”.

Jos tarvitset painolaatuisia kuvia, tiedustelethan niitä kohteen vuokrausvastaavalta, joka voi ladata painolaatuiset kuvat eQ Toimitilojen käyttämästä Ramboll Circle-järjestelmästä.

Johtaja, asiakkuudet ja konseptit

eQ Toimitilojen vuokralaisasiakkuuksia ja vuokrauksen konsepteja johdetaan eQ:n sijoitustiimissä. Katja kehittää sitä, että vuokrauksen konseptit ja prosessit toimivat parhaiten ja asiakkaidemme hyväksi.

Jokaisella kiinteistökohteella on oma vuokrausvastaava, joka on ensisijainen kontaktihenkilö kohteen vuokraukseen liittyen. Vuokrausvastaavan tiedot löytyvät tilataulukosta ja kohteen sivulta. Tarpeen mukaan Katja avustaa oikean vastuuhenkilön tavoittamisessa.

Katja Holmström

Puhelin: 050 5473 660
e-mail: katja.holmstrom@eq.fi

Usein kysytyt kysymykset aiheittain

Täältä löydät vastaukset esimerkiksi vuokrasopimusmalleja, laskutusta ja kiinteistöjä koskeviin kysymyksiin.

Toimivia, turvallisia ja terveellisiä vuokratilojaToimivia, turvallisia ja terveellisiä vuokratiloja
Toimivia, turvallisia ja terveellisiä vuokratilojaToimivia, turvallisia ja terveellisiä vuokratiloja